Založ si blog

Bravó pán premiér ! – 13

Milý pán premiér. Opäť musím podotknúť, že ste mužom na svojom mieste. To, ako vediete tento štát nemá obdobu nikde na svete. Je síce pravda, že na rozdiel od Vás sa všetci štátnici snažia viest svoje zeme tak, aby prosperovali, resp. v súčasnosti v dobe Covidu, sa snažia dosiahnuť aby boli čo najmenšie škody, ale to zanietenie, ktoré máte Vy to nemá nik. len škoda, že Vaše úsilie vedie skorej k zničeniu štátu a štátnosti, ale to Vám a tej Vašej sebranke aaa pardon  vláde a parlamentnej koalícii evidentne nevadí.

 

Posledné dny sa Vám naozaj darí, resp. tej Vašej soldateské, ach stále zabúdam, Vašim spolupracovníkom v koalícii. Po úmrtí gen. Lučanského, kedy spáchal „samovraždu“, by každý logicky uvažujúci človek predpokladal, že o samovraždu sa môže pokúsiť aj niekto iný, kto je v súčasnosti vo väzbe. A každý rozumne uvažujúci šéf by nariadil všetky možné opatrenia, aby takáto situácia nenastala. A hľa, niekoľko týždňov na to, se istá paní Jankovská pokúsila tiež o samovraždu. Vraj liekmi na upokojenie, ktoré mala predpísané. nevie, ale za takejto situácie, ktorá nastala by takáto osoba mala mať u seba  maximálne dve tabletky a nie niekoľko krabičiek. Nuž, keď sa na to pozriem, vynárajú sa dva možné dôvody. Alebo zlyhal opäť systém kontroly, čo by malo mať za náslwedok nie odtúpenie riaditeľa väzníc, ale rovno ministerky spravodlivosti, alebo druhá varianta, s ktorou operuje opozícia, že naozaj bol gen. Lučanský umlčaný, a preto nebola prijímať žiadne opatrenia na zamedzenie podobných prípadov. A to už je na pád celej vlády.

 

Nezabudnime, ani na Vaše stretnutie s prezidentom Francie. Pozeral som prejav prezidenta Macrona a nasledujúci Váš prejav. Môžem konštatovať jedno. Prezident Macron sa prejavil ako naozajstný štátnik (aj keď proti jeho štýlu vládnutia mám určité výhrady), ale Vy ste sa prejavil presne tak, ako Vás všetci na Slovensku spoznáme, šašo a klaun. Pozeral som výraz tváre pri prejavu, ktorý ste mal. Striedal sa tam výraz údivu nad tým, čo tárate a a snaha potlačiť výbuchy smiechu nad vašou hlúposťou. Vlastne aj tam Macron prejavil svoj cit štátnika. Smutné je, že Vy ste vôbec nepostrehol, ako hlúpo sa vyjadrujete a ako zo seba a z občanov Slovenska robíte hlupákov.

 

A posledné čo dnes k Vám napíšem. Viete, štát nie je hračka, ktorú dostanete a keď Vás nebaví, môžete sa s ňou prestať hrať. A keď sa budete nudiť, tak si ju opäť vziať na hranie. O štát a o ľudí v ňom sa treba starať a robiť všetko preto, aby sa ľudia mali dobre. Pokiaľ Vás to, ako ste sa vyjadril, už nebaví, tak podajte Vy a ta Vaša soldateska, pardon, opäť som sa zabudol, vláda, demisiu a prenechajte riadenie štátu niekomu inému, kto vie, čo má robiť.

 

Takže ako je našim zvykom.

Hor sa do boja za krajšie zajtrajšky a nech je s Vami Mao-Ce-Tung a dnes aj Kim-Čong-Un, ten tiež nevie koľká bije.

Rusko-ukrajinská vojna, vojna, v ktorej poraženým bude Európa a bežní ludia.

17.04.2022

Nedalo mi to, ale keď čítam tie sprostosti, ktoré plodí naše média, keď poslúcham reči našich politikov, tak musím reagovať. Aj keď si to, podla mojho názoru, hlupáci, ktorí v súčasnosti vládnu nielen na Slovensku, ale skoro v celej Európe, myslia, tak Rusko z tejto vojny nevyjde ako poražené. To by musela byť 3.svetová vojna, ale tehdy by prehral celý svet. Nikto v [...]

Názor

26.03.2022

Už je to viacej ako mesiac, čo Rusko vtrhlo na Ukrajinu. Čo sa od tej doby zmenilo? Keď sa na to pozrieme objektivne, tak vlastne nič. Len sa zintenzivnila dávka nenávisti vôči Rusku.A zrychlil sa trend obmedzovaní osobných slobôd človeka, ktorý začal už v dobe pandemie. Pod falošnými zámienkami likvidujú každé médium, ktoré prejaví len štipku nezávislosti, bez toho, [...]

Pokrytectvo, cenzura a klamstvá.

07.03.2022

Opäť pridávam jeden postreh, ktorý som napísal v češtine. Pokrytectví, cenzura a lži, se šíří přes média a za pomoci politiků, všemi státy EU. Ano Rusko zaútočilo na Ukrajinu v rozporu s mezinárodními úmluvami. Je to jasná agrese a měla by se odsoudit. Jen nikomu nevadí, že vlády EU porušují mezinárodní právo také. Je dobře, že se na Ukrajinu posílá [...]

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

hraniciar

o živote :-)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 175552x
Priemerná čítanosť článkov: 4180x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy