Založ si blog

Bravó pán premiér ! – 12

Nuž pán premiér, nechcel som dajakú dobu nič písať, ale nedalo mi. Vy svojou činnosťou prosto nedáte na výber. Ako nám stále ukazujete, valcujete tu „čvargu“ lepšie ako to robil svojho času Mečiar. Ten priam musí závidieť, ako ste to dotiahol k dokonalosti. To, čo Vy robíte, on si netrúfol ani vo sne. A to novinári v tej dobe písali o „Valci zo Zlatej Idky“ Rozmýšľal som, ako nazvať Váš valec, ale neviem. Možno „Trnavský atómový valec“.  Veď valcujete plošne úplne všetko.

 

Smola je, že nevalcujete vírus, alebo naozajstných podvodníkov a mafiánov, ale iba Ústavu a zákony SR  a čo je horšie, v rámci toho aj obyčajných ľudí. Čudujem sa, že vôbec v názvu máte že „Obyčajní ľudia“, veď Vy vôbec neviet, ako obyčajní ľudia vyzerajú. Nuž, aby som neklamal, niektorých spoznáte, len to už by som nenazval obyčajnými ľuďmi, ale skorej príživníkmi. ktorých ste si nasáčkoval do parlamentu, aby poslušne stláčali gombík podle Vašich želaní.

 

Bol som priam „nadšený“, ako ste zvládli posledné plošné testovanie. Len neviem, či to PR k tomu bolo naozajstné, že ste sa naozaj tešili, alebo ste to iba hrali, pretože ste vedeli, aký veľký prepadák to bol. Ono, keď sa pozrieme na výsledky, ktoré ste prezentovali, tak alebo tu nie je epidémia, alebo sú tie testy totálne nepresné. V obidvoch prípadoch to, ale znamená, že ste vyhodil milióny Eur za testy len tak do vzduchu, alebo ako Vy hovoríte do Dunaja. A to nechávam bokom, že samosprávy sa čudovali, kde ste tie čísla zobral, pretože ich paralelne sčítanie ukazovalo nižšie čísla, ako ste udávali na tlačovke.

 

Inak musím povedať, že už si naozaj z ničoho nerobíte veľkú hlavu. Čo na tom, že generálny prokurátor Žilinka označil Mikasove vyhlášky za protizákonné, veď Vy ste šéf a bude po Vašom. Som zvedavý, ako dlho GP zostane vo funkcii, alebo tento týždeň zmení svoj názor a prehlási, že si poplietol šanóny a iné veci mali byť nezákonné?

K týmto právnickým veciam ešte jednu maličkú pripomienku. Asi si nik nevšimol, v tomto ste sa naozaj ukázal ako dobrý stratég, aj keď možno zaúradoval skorej Lipšic, ale evidentne už máte pod palcom  aj Slovenskú advokátsku komoru, ktorá veselo vyhadzuje svojich členov, nesúhlasícich s Vašimi prešľapmi. A najlepšie na tom je, že najprv o tom vedia média a až potom dotknutý advokát.

 

A možno by ste mal povedať aj ministrovi vnútra, nech sa maličko krotí, ono predsa len nevyzerá dobre akcia zatknutia podozrivého človeka v jeho dome o pol piatej ráno, pred 84 ročnou matkou a jeho malými deckami. Keď ako je verejne známe, dotyčný chodí pravidelne na rokovanie do Bratislavy, pravidelne chodí von na prechádzky zo psom. Ale asi by to nebolo dobré PR pre Vás, že? Inak rozhodovať o väzbe pre človeka, ktorý vraj zobral úplatok 10 000 Eur, pred piatimi rokmi s argumentáciou, že by mohol tento úplatok legalizovať, to už nie je ani na smiech. To už je skorej k plaču, akých fušerov používate k obviňovaniu ľudí. To už aj vyšetrovatelia v 50-tých rokoch minulého storočia boli kompetentnejší a to pritom boli netvory.

 

Takže ako je našim zvykom.

Hor sa do boja za krajšie zajtrajšky a nech je s Vami Mao-Ce-Tung a dnes aj Mussolini, pretože ten tiež trepal piate cez deviate a vôbec nevedel koľká bije.

 

 

Rusko-ukrajinská vojna, vojna, v ktorej poraženým bude Európa a bežní ludia.

17.04.2022

Nedalo mi to, ale keď čítam tie sprostosti, ktoré plodí naše média, keď poslúcham reči našich politikov, tak musím reagovať. Aj keď si to, podla mojho názoru, hlupáci, ktorí v súčasnosti vládnu nielen na Slovensku, ale skoro v celej Európe, myslia, tak Rusko z tejto vojny nevyjde ako poražené. To by musela byť 3.svetová vojna, ale tehdy by prehral celý svet. Nikto v [...]

Názor

26.03.2022

Už je to viacej ako mesiac, čo Rusko vtrhlo na Ukrajinu. Čo sa od tej doby zmenilo? Keď sa na to pozrieme objektivne, tak vlastne nič. Len sa zintenzivnila dávka nenávisti vôči Rusku.A zrychlil sa trend obmedzovaní osobných slobôd človeka, ktorý začal už v dobe pandemie. Pod falošnými zámienkami likvidujú každé médium, ktoré prejaví len štipku nezávislosti, bez toho, [...]

Pokrytectvo, cenzura a klamstvá.

07.03.2022

Opäť pridávam jeden postreh, ktorý som napísal v češtine. Pokrytectví, cenzura a lži, se šíří přes média a za pomoci politiků, všemi státy EU. Ano Rusko zaútočilo na Ukrajinu v rozporu s mezinárodními úmluvami. Je to jasná agrese a měla by se odsoudit. Jen nikomu nevadí, že vlády EU porušují mezinárodní právo také. Je dobře, že se na Ukrajinu posílá [...]

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

hraniciar

o živote :-)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 175539x
Priemerná čítanosť článkov: 4180x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy