Založ si blog

Názor

Už je to viacej ako mesiac, čo Rusko vtrhlo na Ukrajinu.

Čo sa od tej doby zmenilo?

Keď sa na to pozrieme objektivne, tak vlastne nič. Len sa zintenzivnila dávka nenávisti vôči Rusku.A zrychlil sa trend obmedzovaní osobných slobôd človeka, ktorý začal už v dobe pandemie. Pod falošnými zámienkami likvidujú každé médium, ktoré prejaví len štipku nezávislosti, bez toho, aby prebehol akýkoľvek súd, ktorý by rozhodol, že naozaj konajú dajako protiprávne. Mám obavy, že v brzkej dobe dojde i na noviny Pravda. Aj keď väčšinou píšu v tendenciach mainstreamu, tak občas ta štipka nezávislosti sa objaví. A to se sôčasnej vládnej garnitúre nepáči.

Ale predsa len jedna vec sa zmenila. Konečne naši vládni politici ukázali v plnej nahote svoju pravú tvár.

Najma prezidentka Čaputová preukázala dokonale svoju neschopnosť byť (ako tvrdila) prezidentkou všetkých Slovákov.Jej servilné správanie vôči USA a EU je správanie služky a nie správanie sebavedomej predstavitelky nezávislého štátu Je to vidieť skoro každý deň v jej konaniu voči americkým predstaviteľom. Konečne naplno preukázala, kto je jej skutočným pánom a komu bude slúžiť do roztrhania tela. Iste už všetkým došlo, že slovenský národ to nie je.

Áno, prikláňam sa tiež k názoru, ktorí povedali páni Bláha a Chmelár a tiež si myslím, že Čaputová svojím konaním naplňuje podstatu vlastizrady, pretože slúži zahraničnej mocnosti, v tomto prípade USA.

Ale nezabudnime ani na ďalšieho „experta“. Jaro Naď. Tento, ako ho nazvať, (chcel som napísať nýmand, ale radšej nie, to by sa Naď urazil), si o sebe myslí, že ako minister si môže dovoliť všetko. Chová sa ako dajaký gróf, ktorému patrí Slovensko a nie ako volený zástupca, ktorý má slúžiť slovenskému ľudu. A najlepšie na tom  je, že reálne je iba sluha americkej vlády, ktorý s blaženým úsmevom len čaká na to, až mu jeho pániček hodí piškótik. Perfektne to bolo vidieť najma pri návšteve amerického ministra obrany, kedy Naď priam so zaľúbeným úsmevom očakával, až sa na neho minister pozrie. Ale aspoň nám v tomto čase konečne ukázal naplno svoju reálnu tvár. Tak ako o Čaputovej, tak aj o Naďovi  si myslím, že je vlastizradca a nerobí nič pre Slovensku, ale iba pre svojho chlebodarcu – USA.

Verím, že nie som vo svojom názore ojedinelý a veľa Slovákov rozmýšla rovnako..

 

 

 

 

 

 

Rusko-ukrajinská vojna, vojna, v ktorej poraženým bude Európa a bežní ludia.

17.04.2022

Nedalo mi to, ale keď čítam tie sprostosti, ktoré plodí naše média, keď poslúcham reči našich politikov, tak musím reagovať. Aj keď si to, podla mojho názoru, hlupáci, ktorí v súčasnosti vládnu nielen na Slovensku, ale skoro v celej Európe, myslia, tak Rusko z tejto vojny nevyjde ako poražené. To by musela byť 3.svetová vojna, ale tehdy by prehral celý svet. Nikto v [...]

Pokrytectvo, cenzura a klamstvá.

07.03.2022

Opäť pridávam jeden postreh, ktorý som napísal v češtine. Pokrytectví, cenzura a lži, se šíří přes média a za pomoci politiků, všemi státy EU. Ano Rusko zaútočilo na Ukrajinu v rozporu s mezinárodními úmluvami. Je to jasná agrese a měla by se odsoudit. Jen nikomu nevadí, že vlády EU porušují mezinárodní právo také. Je dobře, že se na Ukrajinu posílá [...]

Vojna na Ukrajine, vieme aká je realita?

27.02.2022

Po dlhej dobe som sa rozhodol pridať príspevok. V dnešnej situácii je velmi ťažké rozlišiť pravdu od klamstiev. Preto som pridávám jeden názor. Ospravedlňujem sa za češtinu, ale písal som ho najprv na českom webe. Události posledních dnů a současnosti. To, co se děje na Ukrajině, je opravdu něco co se stát nikdy nemělo. Je to agrese a porušení mezinárodního [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

hraniciar

o živote :-)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 175582x
Priemerná čítanosť článkov: 4181x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy