Založ si blog

Bravó pán premiér ! – 11

Máme za sebou niekoľko dní nového roku, takže sa patrí opäť napísať zopár riadkov o Vašom „úžasnom a skvelom“ vládnutí na Slovensku.

Ako si všímam ľudia priam „prekypujú“ radosťou, čo všetko im chystáte do následujúcich dní. Veď nové plošné testovanie je priam ukážková forma boja proti Covidu. Teda, aby som bol presnejší, ukážková forma toho, ako sa to robiť nemá. V dobe, kedy Európou začínajú prechádzať dve nové mutácie víru, ktoré sú mnohonásobne nákazlivejšie,posielať ľudí na hromadné testovanie by som už nenazval naivitou, ani hlúposťou, ale šialenstvom a idiotizmom. Iba šialenec a idiot si môže myslieť, že v tomto čase, za zimných podmienok, ktoré panujú, za situácie, kedy vírus mutoval do účinnejšej formy šírenia, sa ľudia stojací v rade nenakazia a nebudú šíriť vírus rýchlejšie. A samozrejme pri účinnosti AG testov,dosiahneme toho, že ľudia nakazení vírusom, budú chodiť slobodne po Slovensku, veď majú negatívny test.

Nezabudnime aj na to, že vďaka Vášmu pofidérnému testovaniu, ktoré nemá opodstatnenie, ako nám už čas preukázal, zabúdate na to, čo by mohlo viesť k obnove normálneho života. Viete, aj keď Vám sa to asi nezdá, ale očkovanie je jeden z veľmi dobrých spôsobov, ako zabrániť masívnemu šíreniu Covidu. Priznajme  si na rovinu, tento vírus tu už bude nastálo, ale vďaka očkovaniu dosiahneme toho, že Covid sa zaradí vedľa chrípky. Na vašom mieste by som na dajaké plošné testovanie zabudol a vrhol všetky sily na očkovanie a najmä by som nečakal na milodary od EU v podobe nepravidelných dodávok vakcín, ale nariadil bych, objednať vakcíny z rôznych zdrojov. Ale ako Vás znám, tak Vy a ta Vaša soldateska budete donekonečna testovať a sem tam , keď príde zopár vakcín z Bruselu, naočkujete svojich známych na základe výnimky od Mikasa.

Ale nebuďme len pri Covide, Veď sa činíte Vy a ta Vaša svoloč aj v iných oblastiach. Len pár dní nazad ste nechali vyhodiť, pardon, nepredĺžili ste zmluvy  pánom Chmelárovi a Bláhovi, ktorí boli učiteľmi na Akadémii Policajného zboru v Bratislave. Vraj v rámci šetrenia finančných prostriedkov sa znižujú početné stavy zamestnancov. Nuž pekne povedané, len je tu zopár maličkostí, ktoré tomu dávajú iný rozmer. Prečo, keď o znižovaní stavu sa vedelo už skorej, ste napr. s pánom Chmelárom, necelý mesiac pred oznámením, že sa mu nepredĺží zmluva, uzatvárali dohodu o napísaní vedeckej publikácie (knihy) pod hlavičkou akadémie? Pokaľ to pán premiér neviete, tak odborná kniha sa nenapíše za týždeň, alebo mesiac, ale trvá to minimálne rok a to som ešte optimista. Ale vlastne Vy to vedieť nemôžete, Vám aj diplomovku napísala kamarátka, takže tieto veci sú Vám na hony vzdialené. Ďalšia taká maličkosť je trebárs prestíž školy. Viete o tom, že pod prestíž školy sa podpisuje aj to, ako sú známi členovia vedeckého a pedagogického zboru v odbornej komunite? Môžete mi napísať o koľkých členoch policajnej akadémie sa zmieňuje niektorá publikácia, vydaná renomovanou univerzitou? Asi nie, ale pomôžem Vám. Do vyhodenia to boli práve títo dvaja páni, docent Chmelár a doktor Bláha.

Nezabúdajme, ale ani na iné oblasti. Ako tak čítam dennú tlač, chystáte sa meniť úradníkov na rôznych stupňoch samospráv. Tieto politické čistky, ach ospravedlňujem sa, tieto výmeny na základe odbornosti, mi začínajú pripomínať niektoré obdobia v európskych dejinách a tie nikdy neviedli k dobrým koncom. Budem podla Vás asi kuvik, ale kašlať na Vás(bolo myslené obrazne, nemám Covid). Verím, že toto nepovedie k ničomu inému, než k ďalšiemu rozkolu spoločnosti na Slovensku a v skorom čase k veľkej nespokojnosti obyvateľstva.

Mohol by som pokračovať ďalej vo vymenovaní Vašich fantazmagórií, ale nechám si to na pokračovanie, veď Vy tých hlúpostí budete pridávať každý týždeň viac a viac.A nielen Vy, ale aj tá banda okolo Vás – Kollár, Naď, Sulík, Mikas,, ten menoslov by bol dlhý.

 

Takže, ako je naším zvykom.

Hor sa do boja za krajšie zajtrajšky a nech je s Vami Mao-Ce-Tung a dnes aj Hitler, pretože na toho sa v tomto čase začínate viacej podobať.

 

 

 

Rusko-ukrajinská vojna, vojna, v ktorej poraženým bude Európa a bežní ludia.

17.04.2022

Nedalo mi to, ale keď čítam tie sprostosti, ktoré plodí naše média, keď poslúcham reči našich politikov, tak musím reagovať. Aj keď si to, podla mojho názoru, hlupáci, ktorí v súčasnosti vládnu nielen na Slovensku, ale skoro v celej Európe, myslia, tak Rusko z tejto vojny nevyjde ako poražené. To by musela byť 3.svetová vojna, ale tehdy by prehral celý svet. Nikto v [...]

Názor

26.03.2022

Už je to viacej ako mesiac, čo Rusko vtrhlo na Ukrajinu. Čo sa od tej doby zmenilo? Keď sa na to pozrieme objektivne, tak vlastne nič. Len sa zintenzivnila dávka nenávisti vôči Rusku.A zrychlil sa trend obmedzovaní osobných slobôd človeka, ktorý začal už v dobe pandemie. Pod falošnými zámienkami likvidujú každé médium, ktoré prejaví len štipku nezávislosti, bez toho, [...]

Pokrytectvo, cenzura a klamstvá.

07.03.2022

Opäť pridávam jeden postreh, ktorý som napísal v češtine. Pokrytectví, cenzura a lži, se šíří přes média a za pomoci politiků, všemi státy EU. Ano Rusko zaútočilo na Ukrajinu v rozporu s mezinárodními úmluvami. Je to jasná agrese a měla by se odsoudit. Jen nikomu nevadí, že vlády EU porušují mezinárodní právo také. Je dobře, že se na Ukrajinu posílá [...]

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Russia Ukraine War Struggling Farmer

Zelenskyj umožňuje stíhať veľkých gaunerov. Ministra podozrievajú, že okradol štát o hektáre pôdy

23.04.2024 12:18

Skupina organizovaného zločinu na čele so šéfom vládneho agrorezortu podľa vyšetrovateľov ukradla pozemky v celkovej hodnote 6,85 milióna eur.

hraniciar

o živote :-)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 175517x
Priemerná čítanosť článkov: 4179x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy