Založ si blog

Bravó, pán premiér ! – 10

Dlho som nič k Vám nenapísal, ale ako beží čas, nedá mi to. Ako vždy, prekvapujete svojou genialitou, a priam ukážkovo „zvládate“ boj s Covidom. Veď, ako ste nám tvrdili pred „dobrovolným“ testovaním na Covid, Vianoce vďaka tomu budú slobodné a krásne. No a všetci vidia, ako slobodne môžu všetci chodiť po Slovensku, v obchodoch si môžeme nakúpiť akýkoľvek tovar, reštaurácie praskajú vo švíkoch, na lyžiarskych svahoch sa preháňajú tisíce turistov a hotelieri nevedia, koho skorej ubytovať.

 

Aj ten 17. november sa Vám podaril Na tie protesty prišli, ako vravel Váš minister Naď iba opice, o normálnych ľuďoch ani vidu, ani sluchu. Zaujímalo by ma, ale kde sa zobralo tých niekoľko desiatok tisíc opíc? Toľko ich v našich ZOO nemáme. Ste ich nechal doviezť odniekiaľ ? Alebo to byli naozaj normálni ľudia, ktorí majú dosť tých Vašich šaškární a naozajstnými „opicami“ ste len Vy a tá Vaša soldateska, ktorá si hovorí vláda?

 

Je priam úžasné čítať tie Vaše ufňukané štatusy, ako Vás nik nechápe, všetci sú proti Vám a Vy chcete Slovensku iba dobre.  No milý premiérko, ono to je skorej o tom, že Vy pre Slovensko dobre nechcete, robíte iba veci, ktoré pomáhajú iba Vám a Vašim spriazneným osobám. Samozrejme, že sa to ľuďom nepáči a dávajú Vám to najavo. A Vy ich v tom ešte podporujete tým ako vystupujete. Viete, keď ste ako klaun boli v opozícii, tak to všetci brali, ako dobré divadlo voči Smeru. Bohužiaľ, Vy sa ako klaun chováte aj ako predseda vlády a to už nie je dobré divadlo, ale to už je smutné a trápne konanie, nehodné predstaviteľa štátu.

 

Ale, aby Vám nebolo smutno, že píšem iba o Vás. On celý ten ansámbl zvaný koalícia, je jeden veľký cirkus. je jedno na koho sa pozriete, predseda parlamentu Kollár – kurevník, ktorý zneužíva aj nemocnicu pre svoje sexuálne chúťky, podpredseda Sulík – kšeftár, ktorý vie kuť iba pikle a nejde mu o nič iné, ako upraviť zákony tak, aby mohol čo najviac zbohatnúť, minister Naď – hulvát, ktorý vie len urážať, neunesie kritiku a frustráciu obyčajných ľudí a podáva trestné oznámenia za somariny, hygienik Mikas –   Váš oddaný služobník evidentne, alebo mu bolo niečo prisľúbené? Inak by nemohol bez mihnutia oka porušovať zákony Slovenskej republiky, vydávaním nezákonných vyhlášok. No a samozrejme koaliční poslanci v parlamente – tí  včera jasne ukázali, kde im leží blaho Slovenska.

 

Skoro som zabudol. Priam ste ma dojali Vaším štatusom, kde ste kritizovali poslancov opozície za obštrukcie a vyčítali im ich platy 4500 Eur. Škoda, že ste sa neskritizoval sám, za svoje účinkovanie v parlamente v minulom období. Veď toľko obštrukcií, urážok, blokovaní a iných kuriozitiek v parlamente, ako ste tam robil Vy, asi nebolo v rovnakom období nikde na svete. Zabudli ste na to, ako ste za peniaze daňových poplatníkov(alebo Vám na to dala vreckové Vaša manželka?) lietali ukazovať Počiatkove majetky. A istotne v svojej skromnosti ste zabudli aj na to, že Vaše majetky na Slovensku sú pravdepodobne podstatne väčšie, ako má Počiatek. Zabudli ste na to, že vďaka diletantstvu Vašej vlády a Vašich poslancov, je na Slovensku súčasná situácia. A verte tomu, že predlženie núdzového stavu a akýkoľvek lockdown tejto situácii už nezabráni. Bude len horšie a to vďaka neschopnosti Vašej vlády a Vašich koaličných poslancov.

 

 

Takže ako je už naším zvykom.

Hor sa do boja za lepšie zajtrajšky pán premiér a Mao-Ce-Tung nech je s Vami.

Rusko-ukrajinská vojna, vojna, v ktorej poraženým bude Európa a bežní ludia.

17.04.2022

Nedalo mi to, ale keď čítam tie sprostosti, ktoré plodí naše média, keď poslúcham reči našich politikov, tak musím reagovať. Aj keď si to, podla mojho názoru, hlupáci, ktorí v súčasnosti vládnu nielen na Slovensku, ale skoro v celej Európe, myslia, tak Rusko z tejto vojny nevyjde ako poražené. To by musela byť 3.svetová vojna, ale tehdy by prehral celý svet. Nikto v [...]

Názor

26.03.2022

Už je to viacej ako mesiac, čo Rusko vtrhlo na Ukrajinu. Čo sa od tej doby zmenilo? Keď sa na to pozrieme objektivne, tak vlastne nič. Len sa zintenzivnila dávka nenávisti vôči Rusku.A zrychlil sa trend obmedzovaní osobných slobôd človeka, ktorý začal už v dobe pandemie. Pod falošnými zámienkami likvidujú každé médium, ktoré prejaví len štipku nezávislosti, bez toho, [...]

Pokrytectvo, cenzura a klamstvá.

07.03.2022

Opäť pridávam jeden postreh, ktorý som napísal v češtine. Pokrytectví, cenzura a lži, se šíří přes média a za pomoci politiků, všemi státy EU. Ano Rusko zaútočilo na Ukrajinu v rozporu s mezinárodními úmluvami. Je to jasná agrese a měla by se odsoudit. Jen nikomu nevadí, že vlády EU porušují mezinárodní právo také. Je dobře, že se na Ukrajinu posílá [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

hraniciar

o živote :-)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 175585x
Priemerná čítanosť článkov: 4181x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy