Založ si blog

Bravó, pán premiér ! – 9

Pekné nedeľné poobedie Vám prajem pán premiér. Tak nám ubehol týždeň, kedy ste všetkým nespratníkom, kuvikom, rozvracačom našej slovenskej demokracie ukázali, ako sa má zametať s Covidom. To, že trebárs dôchodci si nemajú ako vyzvednúť dôchodky, že nemajú ako poplatiť šeky, to Vás nezaujíma. Veď keď sa les rúbe aj triesky lietajú.

Ako som si všimol, konec náročného týždňa venujete opäť samochvalným štatusom na FB. Čítať ich to priam srdce plesá.

Už aj Rakúsko ide našou cestou. No ibaže Rakúsko nejde celoplošne testovať, ale iba masívne, v určitých lokalitách a len pre určité skupiny obyvateľstva. To je prvý maličký rozdiel. A nebude to dobrovolne povinné, ale iba dobrovolné. To je druhý maličký rozdiel. A robia to kvôli tomu, aby sa ujistili, že ako bol lockdown úspešný, na rozdiel od nás, kde sme urobili testovanie, aby sme po dvoch týždňoch zistili, že kompletný lockdown nás aj tak neminie. To je tretí maličký rozdiel.

Ten Váš další štatus o nízkom počte nakazených z piatku. Hej, všetkým sa nám uľavilo. Len mám k nemu dve pripomienky. Tá prvá, nízké počty nie sú, kvôli testovaniu, ale kvôli tomu, že už niekoľko týždňov tu máme čiastočný lockdown. Tá druhá, tak nízké čísla sú aj kvôli tomu, že sa podstatne menej testuje. Vďaka tomu Vášmu hurá testovaniu veľa ľudí s ľahkými príznakmi sa nejde dať testovať. Veď boli sme na testovaní, boli sme negatívni, tak žiadny Covid nemáme. Ja to chápem, Vám to s tým Vašim mozgovým potenciálom nedojde, že aj takto ľudia rozmýšľajú. A tie Vaše podržtašky, pardon Vaši ministri a poradcovia na krízovom štábe, sa Vám boja niečo povedať, aby sa nestali tiež dajakými kuvíkmi, tak radšej držia hubu.

Príspevok o Transparenty International, bol priam bombastický. No ste im ale dali tým Smerákom a Hlasu, akí sú to tupci. Já len, že čítal som správu TI a nevedel som, či sa mám smiať, alebo plakať. Toľko servilnosti voči Vám od neziskovky, ktorá sa tvárí ako strážca demokracie, som už dlho nevidel. Zaujímalo by ma, koľko ste im poslali na účet, keď boli ochotní nevšímať si podstatných porušení zákona ze strany tej trnavskej firmy a aj zo strany ŠHR a ÚVO. A prepojení Vášej rodiny a Sulíka s majiteľmi firmy, je iba taká nepodstatná vec.

 

No prosto, pán premiér všetkým im nakladáte jedna radosť. Som teraz zvedavý, ako zvládnete 17. november. Vtedy vraj ľudia pôjdu do ulíc pripomenúť si revolúciu a Vám pripomenúť, že Vás volili kvôli niečomu inému, ako teraz predvádzate.   Aj keď, ako som už písal v skorších blogoch.  Na 17. novembra zvoláte veľkú čistiacu akciu na odvoz lístia z ulíc a námestí a použijete na to armádu a políciu. A keby náhodou ste popri tom zametli aj obyčajných ľudí, tak to nebude Vaše vina, veď tam nemali čo robiť, keď sa upratuje.

Teraz ma napadlo, veď oni tam obyčajní ľudia ani nebudú. Obyčajní ľudia ste vlastne iba Vy a vaši poskokovia. Máte to v názve svojho hnutia a nejak neverím, že medzi obyčajných ľudí Vy počítate aj tých, čo Vás nevolili a v skorej dobe ani voliť nebudú.

 

Takže ako je už naším zvykom.

Hor sa do boja za lepšie zajtrajšky pán premiér a Mao-Ce-Tung nech je s Vami.

 

Rusko-ukrajinská vojna, vojna, v ktorej poraženým bude Európa a bežní ludia.

17.04.2022

Nedalo mi to, ale keď čítam tie sprostosti, ktoré plodí naše média, keď poslúcham reči našich politikov, tak musím reagovať. Aj keď si to, podla mojho názoru, hlupáci, ktorí v súčasnosti vládnu nielen na Slovensku, ale skoro v celej Európe, myslia, tak Rusko z tejto vojny nevyjde ako poražené. To by musela byť 3.svetová vojna, ale tehdy by prehral celý svet. Nikto v [...]

Názor

26.03.2022

Už je to viacej ako mesiac, čo Rusko vtrhlo na Ukrajinu. Čo sa od tej doby zmenilo? Keď sa na to pozrieme objektivne, tak vlastne nič. Len sa zintenzivnila dávka nenávisti vôči Rusku.A zrychlil sa trend obmedzovaní osobných slobôd človeka, ktorý začal už v dobe pandemie. Pod falošnými zámienkami likvidujú každé médium, ktoré prejaví len štipku nezávislosti, bez toho, [...]

Pokrytectvo, cenzura a klamstvá.

07.03.2022

Opäť pridávam jeden postreh, ktorý som napísal v češtine. Pokrytectví, cenzura a lži, se šíří přes média a za pomoci politiků, všemi státy EU. Ano Rusko zaútočilo na Ukrajinu v rozporu s mezinárodními úmluvami. Je to jasná agrese a měla by se odsoudit. Jen nikomu nevadí, že vlády EU porušují mezinárodní právo také. Je dobře, že se na Ukrajinu posílá [...]

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Russia Ukraine War Struggling Farmer

Zelenskyj umožňuje stíhať veľkých gaunerov. Ministra podozrievajú, že okradol štát o hektáre pôdy

23.04.2024 12:18

Skupina organizovaného zločinu na čele so šéfom vládneho agrorezortu podľa vyšetrovateľov ukradla pozemky v celkovej hodnote 6,85 milióna eur.

hraniciar

o živote :-)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 175518x
Priemerná čítanosť článkov: 4179x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy