Založ si blog

Bravó, pán premiér ! – 15

Pekný večer pán premiér, tak som sa po necelom mesiaci dostal znovu k písaniu a musím konštatovať, že Vaše vládnutie naozaj nemá chybu. to, čo ste dosiahol, to nedokázal podla mňa nik v nedávnej minulosti. Začínam rozmýšľať nad tým, či celé to Vaše vládnutie nebolo od začiatku iba o tom, ukázať všetkým, že len Vy ste ten vyvolený a tí ostatní sú iba do počtu a majú Vás len poslúchať. Ako inak si vysvetliť, že ste tajne nechali doviezť vakcínu Sputnik, napriek tomu, že ste vedeli o absolútnom nesúhlase Vašich koaličných partnerov. Neberiem do úvahy, že vakcína Sputnik asi patrí medzi to najlepšie čo na trhu vakcín existuje, ale len rusofóbne postoje žoldákov platených americkou ambasádou, pardon splietol som sa, ..Vašich koaličných partnerov, Ako inak si vysvetliť Vaše lípnutie na povinnom testovaní ľudí, aj keď sa ukazuje, že to skorej likvidačné následky, a nie zastavenie epidémie.

Ale musím Vás aspoňže za niečo pochváliť. Aj napriek tomu, že ste museli vedieť o averzii voči všetkému z Ruska, ste sa rozhodol vyrokovať potajomky vakcínu pre Slovensko, Aj keď ste sa zachoval ako vždy, tzn. ako šašo, ktorý vôbec nevie o čo ide, náhodou ste sa trafil a získal pre Slovensko možnosť vakcinácie naviac. A v ďalšom, aj keď to ste asi nechceli, podarilo sa Vám rozbesniť „pijavice“ napojené na štátny rozpočet. Veď vakcína Sputnik ohrozuje lobistov západných farmaceutických firiem, ktoré sa chystajú na obrovské zisky predajom vakcin slovenskému štátu.

Inak keď sledujem posledné dni, môžem konštatovať, že vláda a prezidentka už definitívne zlyhali v svojich funkciách a už neriadi tento štát. Štát funguje iba zotrvačnosťou a tým, že štátny aparát má svoj zabehaný systém, takže bežný ľud si ani nevšimne, že niečo nie je v poriadku. Smutné je, že ani parlament nie je schopný sa zísť a prejednať túto situáciu s tým, že skráti volebné obdobie a ukončí toto trápenie a agóniu. takže pozvoľné umieranie štátu tu budeme asi mať až do konca volebného obdobia. Ale tu sa aspoň ukazuje, o čo ide Matovičovcom, Sulíkovcom, Kollárovcom a im podobným. Len o moc a peniaze. vôbec nie o bežný ľud. A jediný, kto z toho bude mať osoh, pokiaľ sa bežní ľudia nevzpamätajú,  bude USA. Vďaka tým vo vláde uskutočnia všetko, čo si naplánovali, a verte tomu, že základňami to končiť nebude.

Pred rokom,  po voľbách, som zverejnil svoju analýzu https://hraniciar.blog.pravda.sk/2020/03/01/volby-2020-jedna-dobra-sprava-a-potom-iba-zle/ . Je mi smutno z toho, že som sa až mrazivo presne trafil, ale na druhú stranu som rád, že terajšia situácia naplno ukázala koho si ľudia zvolili, a že snáď pri budúcich voľbách budú viacej rozmýšľať. Viem, že na výber toho nie je mnoho, ale verím, že už väčšina ľudí vie, koho nie.

 

A ako je mojím zvykom.

Hor sa do boja za krajšie zajtrajšky a nech je s Vami Mao-Ce-Tung a dnes aj Chamberlain, ten tiež prinášal svetlé zajtrajšky do svojej krajiny a vieme ako to dopadlo.

Rusko-ukrajinská vojna, vojna, v ktorej poraženým bude Európa a bežní ludia.

17.04.2022

Nedalo mi to, ale keď čítam tie sprostosti, ktoré plodí naše média, keď poslúcham reči našich politikov, tak musím reagovať. Aj keď si to, podla mojho názoru, hlupáci, ktorí v súčasnosti vládnu nielen na Slovensku, ale skoro v celej Európe, myslia, tak Rusko z tejto vojny nevyjde ako poražené. To by musela byť 3.svetová vojna, ale tehdy by prehral celý svet. Nikto v [...]

Názor

26.03.2022

Už je to viacej ako mesiac, čo Rusko vtrhlo na Ukrajinu. Čo sa od tej doby zmenilo? Keď sa na to pozrieme objektivne, tak vlastne nič. Len sa zintenzivnila dávka nenávisti vôči Rusku.A zrychlil sa trend obmedzovaní osobných slobôd človeka, ktorý začal už v dobe pandemie. Pod falošnými zámienkami likvidujú každé médium, ktoré prejaví len štipku nezávislosti, bez toho, [...]

Pokrytectvo, cenzura a klamstvá.

07.03.2022

Opäť pridávam jeden postreh, ktorý som napísal v češtine. Pokrytectví, cenzura a lži, se šíří přes média a za pomoci politiků, všemi státy EU. Ano Rusko zaútočilo na Ukrajinu v rozporu s mezinárodními úmluvami. Je to jasná agrese a měla by se odsoudit. Jen nikomu nevadí, že vlády EU porušují mezinárodní právo také. Je dobře, že se na Ukrajinu posílá [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

hraniciar

o živote :-)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 175635x
Priemerná čítanosť článkov: 4182x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy