Založ si blog

Bravó, pán premiér ! – 6

Týždeň som neprispieval, ale už mi nedalo. Veď taká turbulentná doba, aká je na našom drahom Slovensku už dlho nebola. A že je Slovensko drahé, vidíme neustále. Veď Slováci za to Vaše šarlatánstvo draho zaplatili, platí a ešte budú platiť. A to, ako ukazuje včerajší prípad z Prešova, aj svojimi životmi.

Pán premiér musím konštatovať, že idete ako tank. A úplne „geniálne“ presadzujete jedinú možnosť ako zachrániť Slovensko. Aj navzdory tým lúzrom a psom, ktorí neprestajne ohovárajú Vaše „skvelé“ rozhodnutia.. Veď ich robíte len pre „dobro“ všetkých Slovákov. Alebo skorej pre dobro svoje a Vám spriaznených ľudí?

Aj keď Vy nám jasne vysvetlíte, že keď sa na tom napakujú, Vám a Vašim koaličným partnerom, spriaznené firmy, to je iba taká náhodička. Veď Vy tvrdo bojujete proti rodinkárstvu, úplatkárstvu a biznisovej mafii.

Len by ma zaujímalo, či ste si všimol, že v parlamente sedí dajaká Pčolinská, manželka nového šéfa SIS, a aj brat tohto SIS-kára. Ten dokonca sedí aj vo Výbore na kontrolu obrany a bezpečnosti ako podpredseda tohto výboru. To vôbec nie je rodinkárstvo, že?

Alebo znáte paní Krištúfkovú? Sedí v parlamente a popritom všetci vedia, že má dieťa s mafiánským bossom Diničom a dlhé roky sa stýkala aj s nejakým Kočnerom. Že neviete, kto to je? No Dinič je ten, ktorý dlhé roky ovládal drogový a výpalnický svet v Bratislave a blízkom okolí, verím tomu, že aj v Trnave. A Kočner, to je ten, kvôli ktorému ste sa aj Vy „úprimne“ rozhorčoval, že máme mafiánsky štát.  Len by som povedal, že teraz máme mafiánský štát naozaj. Veď v ktorej krajine je šéfom parlamentu človek označený aj tajnou službou za mafiána a drogového dealera?

 

No, ale aby som sa vrátil k dnešnej dobe. Máme tu pandémiu, ktorá sa, vďaka Vašim „múdrym“ rozhodnutiam, rieši nespoľahlivým testovaním a  porušovaním ľudských práv, ako na bežiacom páse. Tak ma napadlo, či by nebolo lepšie, keby ste sa Vy, Naď, Krajčí a hlavný hygienik Mikas nezišli a nehodili si mincou. malo by to väčšiu úspešnosť, ako testovanie antigenovými testami, ktoré dodala Vaša firmička, pardon Vy ste iba kamaráti s majiteľom, a nemá to nič spoločné s protekciou a úplatkárstvom.

Mimochodom, keď ste prezentovali výsledky z prvého testovania, hovorili ste o úspechu ako ľudia boli zodpovední a išli sa vo veľkom dobrovoľne testovať. Ehm dlho som nepočul takúto stand-up comedy show. Vy hovoríte nanútení pod hrozbou sankcií dobrovolným? Já tomu hovorím povinnosť. Ale tak evidentne chcete v rámci Vášho ozdravného programu Slovenska zmeniť aj významový slovník jazyka slovenského. Veď aj tento týždeň zatknutí vysokí predstavitelia policie už sú, podla Vás a Vás podporujúcich denníkov, vinní a majú ísť na dlhé roky do väzenia. Čo na tom, že existuje prezumpcia neviny a na všetkých, až do právoplatného odsúdenia, sa má pozerať ako na nevinných. Vy ste zaviedol na Slovensku nový systém. „prezumpcia viny“. Viete, kde takýto systém fungoval v minulosti? V socialistickom Rumunsku za doby vlády Ceaușesca.

 

K tým výsledkom testovania ešte jedna poznámočka. Niektoré samosprávy sa búria, že im nesedia Vami prezentované výsledky s ich paralelným sčítaním, rádovo ide o desiatky až stovky ľudí. Nebude i Vami prezentované číslo nadsadené? Viete, aby ste zakryli, že išlo o totálny neúspech. Nasvedčuje tomu, aj systém pri druhom kole. Odborníci Vám hovorili o testovaní okresov nad 1,5% zistených pozitívnych prípadoch (no zistených, ja by som to nazval skorej náhodne objavených), Vy ste sa rozhodol testovat okresy nad 0,7%. Že by reálne číslo testovaných bolo predsa len o niečo nižšie? Keď vezmem do úvahy percento, ktoré uvádzali odborníci ako hranicu na testovanie, tak voči Vami danému percentu predpokladám, že v realite sa  dostavilo k testovaniu tak 2,5 až 3 milióny ľudí.Preto aj všetky hárky zabavila armáda a odviezla neznámo kam, aby ste mohli s číslami manipulovať ako uznáte za vhodné.

 

Takže ako je naším zvykom.

 

Hor sa do boja za lepšie zajtrajšky pán premiér a Mao-Ce-Tung nech je s Vami a tento týždeň aj Ceaușescu.

 

P.S.:  Ešte jedna taká nepodstatná maličkosť. Ako to vidíte s ľuďmi nad 65 rokov? Já len, že na testy nemuseli, ale teraz radšej idú, aby sa vôbec mohli dostat k svojim dôchodkom, ktoré im prišli na poštu. Alebo to je Váš další „geniálný“ plán, tentoraz na omladenie Slovenska? Zo stresu bez peňazí, prípadne pri státí vo fronte na testovanie v tejto zime ta úmrtnosť seniorov podstatne stúpne, že?

Rusko-ukrajinská vojna, vojna, v ktorej poraženým bude Európa a bežní ludia.

17.04.2022

Nedalo mi to, ale keď čítam tie sprostosti, ktoré plodí naše média, keď poslúcham reči našich politikov, tak musím reagovať. Aj keď si to, podla mojho názoru, hlupáci, ktorí v súčasnosti vládnu nielen na Slovensku, ale skoro v celej Európe, myslia, tak Rusko z tejto vojny nevyjde ako poražené. To by musela byť 3.svetová vojna, ale tehdy by prehral celý svet. Nikto v [...]

Názor

26.03.2022

Už je to viacej ako mesiac, čo Rusko vtrhlo na Ukrajinu. Čo sa od tej doby zmenilo? Keď sa na to pozrieme objektivne, tak vlastne nič. Len sa zintenzivnila dávka nenávisti vôči Rusku.A zrychlil sa trend obmedzovaní osobných slobôd človeka, ktorý začal už v dobe pandemie. Pod falošnými zámienkami likvidujú každé médium, ktoré prejaví len štipku nezávislosti, bez toho, [...]

Pokrytectvo, cenzura a klamstvá.

07.03.2022

Opäť pridávam jeden postreh, ktorý som napísal v češtine. Pokrytectví, cenzura a lži, se šíří přes média a za pomoci politiků, všemi státy EU. Ano Rusko zaútočilo na Ukrajinu v rozporu s mezinárodními úmluvami. Je to jasná agrese a měla by se odsoudit. Jen nikomu nevadí, že vlády EU porušují mezinárodní právo také. Je dobře, že se na Ukrajinu posílá [...]

Zuzana Dolinková / Robert Fico /

Dvestomiliónová injekcia pre nemocnice má vyriešiť ich nekončiace dlhy. Dolinková však nastavila pravidlá

03.05.2024 10:00

Ústavné zdravotnícke zariadenia sú zadlžené natoľko, že čelia žalobe Európskej komisie pred Európskym súdnym dvorom za neskoré platby.

Niger / Rusko /

Ruské jednotky vstúpili na leteckú základňu v Nigeri, ktorá hostí americké sily

03.05.2024 09:07

Krok ruskej armády stavia americké a ruské jednotky do tesnej blízkosti v čase, keď sa vojenská a diplomatická rivalita oboch krajín čoraz viac vyostruje v súvislosti s konfliktom na Ukrajine.

Jekaterina Sobjanukova

Najbohatšia poslankyňa označila nezamestnaných Rusov za červy a rada by ich videla v pracovných táboroch

03.05.2024 08:00

Jelena Sobkaňuková tvrdí, že veľa ľudí nechce robiť. Bola preto zvedavá, čo si myslia ostatní poslanci o táboroch smutne známych zo Stalinovho obdobia.

hraniciar

o živote :-)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 175760x
Priemerná čítanosť článkov: 4185x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy