Založ si blog

Bravó, pán premiér ! – 5

Bravó, bravó a ešte raz bravó. Podarilo sa pán premiér, dokázali ste, že Vám s určitosťou patrí honor „Ten najväčší macho v celej galaxii a pridruženom vesmíre“. Kam sa na Vás hrabe Skywalker. Dokázali ste to, čo Vám vraveli, všetci možní odborníci, ktorí Vám mimochodom aj poistky vybili, že to čo robíte spolu s tou Vašou squadrou zamrznutých pubertiakov, je absolútna somarina.

 

Ukázalo sa, že to somarina naozaj je. Veď prišlo, pod vyhrážaním sa „dobrovolne“ 3,6 milióna ľudí, z ktorých bolo a teraz sa podržte až 38 tisíc pozitívnych. teda, až sa čudujem, ako ste správne povedali, dajakých 1,06%. Takže máme tu výsledok, ktorý má dve možnosti.výkladu. Alebo na Slovensku žiadna pandémia nie je a tým sú všetky zákazy a opatrenia zbytočné, alebo testy sú tak nepresné, že ste do luftu vyhodili 50 mil.Eur. Keď sa na to pozriem, tak byste mali preferovať tú prvú variantu, inak Vám asi hrozí vela trestných oznámení za zneužitie pravomoci verejného činitela. Aj keď pri druhej variante Vám hrozia tretsné oznámenia za tých vyhodených 50 miliónov. Ale na druhú stranu, veď Vy ste ten najväčší macho (viz. odsek vyššie), Vy to s kľudom dáte. Kašlete na Ústavu, na ústavné zákony, na akékoľvek zákony. Vy ste ten, ktorý má jedinú pravdu. Tak dajaké trestné oznámenia Vás nerozhodí.

 

Inak i prezentácia Vás a Vašich vlezdoprdeliek, pardón neustále zabúdam, že sú to Vaši ministri, tiež je bohovská  Rovnako „skvelá“ ako keď prebehla pilotná akcia na Orave. Fiasko ste nazvali úspechom. Na testy prišlo, podla ministra obrany Naďa, 91% ľudí, ktorí mali prísť. Neviem, ale asi by si pán minister mal zopakovat matematiku z prvého stupňa základnej školy. Počet obyvateľov testovaných okresov je cca 210 tisíc, predpoklad, o ktorom ste informovali v médiach bol 180 tisíc, prišlo 140 tisíc. Nech počítam ako počítam tych 91% mi to nedáva. Ale tak možno používate inú matematickú sústavu, ako je desiatková..

A teraz sa pozrime na testovací víkend. Otestovali ste 3 625 332 ľudí  Keď vezmem počet obyvateľov k 30. júnu tohto roka zo stránky Štatistického úradu SR, ten je 5 460 136. Odpočítajme tak 10% na deti mladší 10 rokov a na ľudí starších 65(aj keď väčšina ich na testovanie aj tak išla). Vychádza nám číslo – 4 914 123. To je približne 73% ľudí, ktorí sa mali zúčastniť testovania. A teraz nám Vy a ta vaša banda pubertiakov idete tvrdiť, že to je skvelý výsledok? Pán premiér, chcel by som mať Vaše sebavedomie. Vám sa potápa Titanic a Vy veselo žúrujete na palube, alebo inak povedané prehrávate vojnu s obyvateľstvom, ale tvrdíte, že víťazstvo je na Vašej strane. Kde som to len počul? Jáááj, Aj Hitler tvrdil, že víťazstvo je na jeho strane, len si nevšimol, že Rudá armáda je pred Berlínom a západní spojenci na Rýne. Dajako Vám nedochádza, že aj cez hrozbu tvrdých sankcií Vám 27% obyvateľov ukázalo vztýčený prostredník.

Ale tak podla Vašich statusov na FB a podľa úsmevom, ktorými hýrite pred kamerami to isto dáte aj na budúcí víkend. Čo na tom, že budú samosprávy, ktoré to budú bojkotovať, čo na tom, že nepríde ešte viacej ľudí, ako teraz. Veď Vy si tie čísielka upravíte tak, abyste sa mohli pred servilnými médiami prezentovať ako ten najväčší premiér v histórii Slovenska.

 

Takže tak ako je naším zvykom.

 

Hor sa do boja za lepšie zajtrajšky pán premiér a Mao-Ce-Tung nech je s Vami a tento týžden aj Kim-Čong-Un.

.

P.S.: Teraz som si spomenul Už Vám nahodili tie poistky, ktoré Vám vybili odborníci? Pretože podľa statusu na sociálných sieťach, kde ste napísali niečo o očipování 3-och milónov ľudí o tom dost vážne pochybujem.

 

Rusko-ukrajinská vojna, vojna, v ktorej poraženým bude Európa a bežní ludia.

17.04.2022

Nedalo mi to, ale keď čítam tie sprostosti, ktoré plodí naše média, keď poslúcham reči našich politikov, tak musím reagovať. Aj keď si to, podla mojho názoru, hlupáci, ktorí v súčasnosti vládnu nielen na Slovensku, ale skoro v celej Európe, myslia, tak Rusko z tejto vojny nevyjde ako poražené. To by musela byť 3.svetová vojna, ale tehdy by prehral celý svet. Nikto v [...]

Názor

26.03.2022

Už je to viacej ako mesiac, čo Rusko vtrhlo na Ukrajinu. Čo sa od tej doby zmenilo? Keď sa na to pozrieme objektivne, tak vlastne nič. Len sa zintenzivnila dávka nenávisti vôči Rusku.A zrychlil sa trend obmedzovaní osobných slobôd človeka, ktorý začal už v dobe pandemie. Pod falošnými zámienkami likvidujú každé médium, ktoré prejaví len štipku nezávislosti, bez toho, [...]

Pokrytectvo, cenzura a klamstvá.

07.03.2022

Opäť pridávam jeden postreh, ktorý som napísal v češtine. Pokrytectví, cenzura a lži, se šíří přes média a za pomoci politiků, všemi státy EU. Ano Rusko zaútočilo na Ukrajinu v rozporu s mezinárodními úmluvami. Je to jasná agrese a měla by se odsoudit. Jen nikomu nevadí, že vlády EU porušují mezinárodní právo také. Je dobře, že se na Ukrajinu posílá [...]

Kolumbíjska univerzita

Nepokoje na amerických univerzitách: Polícia zatkla už vyše 2000 protiizraelských aktivistov

03.05.2024 13:35

Vlnu študentského aktivizmu začal incident, keď vedenie Kolumbijskej univerzity v New Yorku poslalo políciu na študentov, ktorí sa utáborili uprostred jej kampusu.

Zuzana Čaputová

Čaputová: K demokracii nepatrí snaha o politické ovládnutie médií

03.05.2024 13:27

"Tam, kde je ohrozená sloboda tlače, je ohrozená aj demokracia," uviedla prezidentka.

EÚ / Eurovoľby /

Koľko zarábajú europoslanci? Pôsobenie v EP im prináša tisíce eur aj po odchode do penzie. Aké sú ich právomoci?

03.05.2024 11:49

Europoslanci zastupujú v Bruseli asi 450 miliónov občanov EÚ.

hraniciar

o živote :-)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 175764x
Priemerná čítanosť článkov: 4185x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy