Založ si blog

Bravó, pán premiér ! – 3

Gratulujem pán premiér, tak sa Vám to podarilo. Cez všetkých neprajníkov, vrátane tej nepodarenej prezidentky. Ktorá nakoniec síce otočila, aj tak, to, čo si dovolila,voči Vám najväčšiemu premiérovi, akého kedy Slovensko malo? Ale ste ju dobre dal do laty

 

Jáj zabudol som, že ona je od Vás nezávislá, a keby naozaj chcela a nerobila si len PR akciu, aká je dobrá na Slovákov a chce im iba dobre, tak už dávno nie ste premiérom SR a hladáme novú vládu. Stačilo len, aby sa držala litery Ústavy SR.

 

Tak sa nám rozbehla velká akcia nazvaná „Spoločná zodpovednosť“, aj keď nazval by som to skorej „Velká nezodpovednost štátnych orgánov“.Ľudia stoja „dobrovolne“ v nekončiacich radoch, Tí, ktorí išli autami, tak to už sa ani nekončiacimi radmi nazvať nedá, ale Vy pán prtemiér jasno vidíte, že ľudia sú zodpovední a všetci s radosťou a úsmevom na tvári trpezlivo čakajú na test a konečný verdikt. Čo na tom, že niekde sa už aj pobili, niekde ľudia podali trestné oznámenia na organizátorov, čo na tom, že ľudia tam stoja pod hrozbou vyhadzovu z práce, veď Vy máte pravdu. Všetkým na svete ukážeme, že malé Slovensko môže byť svetové.

Ja len, že Vy si myslíte, že budete svetový vďaka plošnému testovaniu, ale všade naokol Slovenskej republiky skorej hovoria o tom, že Slovensko bude svetové vďaka explózii pandémie o dva týždne vďaka Vášmu testovaniu. A áno Vy budete svetový, ale len ako šašo.

Máme za sebou skoro celý deň testovania a ukazuje sa jedno. Antigéne testy sú naozaj nespolahlivé. veď sa stačí pozrieť na jednoduché čísla. Za celé obdobie bolo testovaných 769 818 ľudí, pozitívnych bolo 57 664 tj. 7,5% testovaných. A teraz sa pozrime na dnešné testovanie, kde už sú dajaké čísla, k 12 hodine bolo testovaných  828 tisíc ľudí a pozitívnych bolo 7947 t.j. 0,95%. Nezdá sa Vám a tej vašej bande hochštaplerov, že cez testy preklzli pozitívni, ktorí teraz s glejtom o negativite veselo budú nevedomky šíriť COVID po celom území SR? Keď budem optimista a dám len polovičné číslo, tj. 3,75%, tak ste práve dnes pustili do obehu niečo cez 23 tisíc pravdepodobne pozitívnych,ale keď vezmem do úvahy percento zisťených vďaka PCR testom, tak číslo bude cca 55 tisíc.

 

Gratulujem pán premiér, práve ste rozbehol tretiu vlnu pandémie. Ľudia budú istotne šťastni, že vďaka Vám strávi Slovensko Vianoce v totálnom lockdownu.

 

Preto na záver pre Vás. Evidetne to je to pravé, čo Vás charakterizuje.

 

Takže hor sa do boja za lepšie zajtrajšky pán premiér a Mao-Ce-Tung nech je s Vami.

 

 

P.S.: Tá sloboda, ktorú si ĺudia vraj kúpia testovaním, sa v iných štátoch Europy nazýva LOCKDOWN.

 

 

 

 

 

 

Rusko-ukrajinská vojna, vojna, v ktorej poraženým bude Európa a bežní ludia.

17.04.2022

Nedalo mi to, ale keď čítam tie sprostosti, ktoré plodí naše média, keď poslúcham reči našich politikov, tak musím reagovať. Aj keď si to, podla mojho názoru, hlupáci, ktorí v súčasnosti vládnu nielen na Slovensku, ale skoro v celej Európe, myslia, tak Rusko z tejto vojny nevyjde ako poražené. To by musela byť 3.svetová vojna, ale tehdy by prehral celý svet. Nikto v [...]

Názor

26.03.2022

Už je to viacej ako mesiac, čo Rusko vtrhlo na Ukrajinu. Čo sa od tej doby zmenilo? Keď sa na to pozrieme objektivne, tak vlastne nič. Len sa zintenzivnila dávka nenávisti vôči Rusku.A zrychlil sa trend obmedzovaní osobných slobôd človeka, ktorý začal už v dobe pandemie. Pod falošnými zámienkami likvidujú každé médium, ktoré prejaví len štipku nezávislosti, bez toho, [...]

Pokrytectvo, cenzura a klamstvá.

07.03.2022

Opäť pridávam jeden postreh, ktorý som napísal v češtine. Pokrytectví, cenzura a lži, se šíří přes média a za pomoci politiků, všemi státy EU. Ano Rusko zaútočilo na Ukrajinu v rozporu s mezinárodními úmluvami. Je to jasná agrese a měla by se odsoudit. Jen nikomu nevadí, že vlády EU porušují mezinárodní právo také. Je dobře, že se na Ukrajinu posílá [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

hraniciar

o živote :-)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 175720x
Priemerná čítanosť článkov: 4184x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy