Založ si blog

Bravó, pán premiér ! – 2

Pán premiér nesklamali ste.

Opäť ste ukázali všetkým, kto je pánom nad Slovenskom. Vaše rozhodnutie urobiť testovanie, Vaše nadšenie prekoná všetky prekážky a zdolá neprajníkov.

 

Dajaká prezidentka, ktorá sa pretŕča v prezidentskom paláci a bola zvolená priamou voľbou občanmi tejto republiky, Vám predsa nebude navrhovať, nebodaj ešte rozkazovať, čo máte robit. Vy viete najlepšie, čo slovenský štát potrebuje. Že aj odborníci tvrdia niečo o nezmyselnosti takéhoto testovania? No a čo?  Veď šéfka EK Vás podporila, čo na tom, že si tiež naháňa iba politické body a okrem príslubov o budúcej pomoci, reálne EK neurobila skoro nič.

Dokonca nás podporilo aj Rakúsko a na návrh vlády k nám pošle vojenských zdravotníkov. Že existujú diplomatické procesy, ktoré sú popsané, predstavte si  aj v najvyššom zákone SR – Ústave, to Vás predsa nemôže zastavit. Vy ste sa rozhodol a basta, tak bude.

 

Váš argument, že výskyt nových ochorení v testovaných okresoch poklesol, je vskutku brilantný. Já len, že ľudía, ktorí došli na testovanie cez víkend, sa teraz nebudú trepat na ďalšie vyšetrenie, veď majú od Vás certifikát, že sú negatívni. Čo na tom, že tieto testy majú skoro nulovú výpovednú hodnotu, čo na tom, že možno 70% pozitívnych vďaka týmto neúčinným testom roznášajú nemoc ďalej. Čo na tom, že ľudia, ktorí boli negatívni, sa pravdepodobne mohli nakazit pri testovaní, pretože boli v jednej miestnosti s pozitívnym. Čo na tom, že dôsledky dajakého opatrenia sa prejaví až od 10-teho dňa od toho opatrenia. Vy prosto viete, že 4 dny od testovania sa jasne ukáže Vaša pravda.

 

Nuž potvrdzujete čím ďalej viac, to o čom som už písal v predchádzajúcom blogu. Staviate sa po bok velikánov svojej doby a ako mi v komentoch napísali, priradím k nim ešte niektorých – Pol Pot, Gottwald a možno Váš najväčší vzor Mao-Ce -Tung s jeho kultúrnou revolúciou.

 

Takže hor sa do boja za lepšie zajtrajšky pán premiér a Mao-Ce-Tung nech je s Vami.

Rusko-ukrajinská vojna, vojna, v ktorej poraženým bude Európa a bežní ludia.

17.04.2022

Nedalo mi to, ale keď čítam tie sprostosti, ktoré plodí naše média, keď poslúcham reči našich politikov, tak musím reagovať. Aj keď si to, podla mojho názoru, hlupáci, ktorí v súčasnosti vládnu nielen na Slovensku, ale skoro v celej Európe, myslia, tak Rusko z tejto vojny nevyjde ako poražené. To by musela byť 3.svetová vojna, ale tehdy by prehral celý svet. Nikto v [...]

Názor

26.03.2022

Už je to viacej ako mesiac, čo Rusko vtrhlo na Ukrajinu. Čo sa od tej doby zmenilo? Keď sa na to pozrieme objektivne, tak vlastne nič. Len sa zintenzivnila dávka nenávisti vôči Rusku.A zrychlil sa trend obmedzovaní osobných slobôd človeka, ktorý začal už v dobe pandemie. Pod falošnými zámienkami likvidujú každé médium, ktoré prejaví len štipku nezávislosti, bez toho, [...]

Pokrytectvo, cenzura a klamstvá.

07.03.2022

Opäť pridávam jeden postreh, ktorý som napísal v češtine. Pokrytectví, cenzura a lži, se šíří přes média a za pomoci politiků, všemi státy EU. Ano Rusko zaútočilo na Ukrajinu v rozporu s mezinárodními úmluvami. Je to jasná agrese a měla by se odsoudit. Jen nikomu nevadí, že vlády EU porušují mezinárodní právo také. Je dobře, že se na Ukrajinu posílá [...]

migranti na poľsko-bieloruskej hranici

VIDEO: Rebríky, palice, plyn, agresívni ľudia. Lukašenko znova zaplavuje Poliakov migrantmi

19.04.2024 10:00

Poľsko znovu čelí návalu cudzincov, ktorí sa z východného smeru usilujú preniknúť na jeho územie.

policia meranie rachlosti radar

Pezinská Baba nie je diaľnica. Vodič dvojnásobne prekročil rýchlosť, prišiel o „papiere“

19.04.2024 09:56

Vodič išiel na Pezinskej Babe rýchlosťou 137 kilometrov za hodinu.

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

hraniciar

o živote :-)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 175448x
Priemerná čítanosť článkov: 4177x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy