Založ si blog

Bravó, pán premiér ! – 7

Skvelé, pán premiér, dokázali ste nemožné! Dnes som sa v novinách dočítal, ako Vás významný vedec chválil. Priamo Vás označil za citujem: „Premiér je náš najúspešnejší vedec“

 

Ako je vidieť, vedci Vás berú za svojho. Veď, kto by Vám venoval toľko času, aby ukázal, v čom všetkom tárate. Ale ako vždy, Vy sa nedáte. A tým vedcom jasne vysvetlíte, ako sa všetci mýlia a len Vy so svojimi korejskými testami dokážete zničiť Covid. Len potom nechápem, prečo ostatné štáty Europy na to idú inak a tie antigéne testy majú len ako rýchlu lokálnu prevenciu, ktorú je treba ešte overiť PCR alebo LAMP testami. Mal by ste zavolať bábke Merkelovej a poriadne jej to vysvetliť. Ale radšej si sebou vezmite tlmočníka, evidentne babka jedna nevedela poriadne anglicky, keď ste jej to naposledy vysvetľoval..

 

A Váš nápad, že testovať budú zamestnancov, návštevníkov a hostí firmy a prevádzky, ktoré budú otvorené je tiež geniálny. Všetky náklady hodíte na ľudí a firmy a štát ušetrí. Vy dodáte len dohlaď a možno tie testy. Aj keď ako Vás poznám, tak pri dodaní testov príde aj faktúra od trnavskej firmy, ktorá s Vami vôbec, ale vôbec nie je dajakým spôsobom spriaznená a ten dohľad bude robiť čiarky, koľko návštevníkov zabudla obsluha otestovať, aby ste mohli vyrúbiť „spravodlivú“ pokutu.

 

A čo sa týká tých sprostých opozičných partajníkov a ľudí, ktorí ich chcú podporiť 17. novembra, tým ste už dal jasne najavo, ako s nimi pekne zametete od podlahy. Veď vyskúšali ste si to nedávno pred úradom vlády s vodným delom. Verím, že ich máte dostatok, alespoň 20. Viete ako rýchlo s týmto počtom zmetiete akýchkoľvek ľudí z cesty a chodníkov?  A mestá nebudú musieť alespoň za tento deň platit komunálne služby, veď aj spadané lístie pekne upracete.

 

Aby som nezabudol, určite máte aj právnické vzdelanie, takže verím, že skvelo aj zvládnete už podané a chystané sťažnosti na Európsky súd pre ľudské práva. Veď tí ľudia sú hrozní, oni nechápu Vaše ušľachtilé myšlienky, keď chcete pomôcť všetkým ľuďom, ehm konkrétnejšie všetkým Vám spriazneným a Vašim poskokom.

 

Nuž, prajem Vám mnoho síl do ďalších dní, najmä psychických. Mimochodom Pezinok máte po ceste z Trnavy.

 

Takže ako je už zvykom.

 

Hor sa do boja za lepšie zajtrajšky pán premiér a Mao-Ce-Tung nech je s Vami a tento týždeň aj Vám duševne spriaznený D. Trump.

 

 

 

 

Rusko-ukrajinská vojna, vojna, v ktorej poraženým bude Európa a bežní ludia.

17.04.2022

Nedalo mi to, ale keď čítam tie sprostosti, ktoré plodí naše média, keď poslúcham reči našich politikov, tak musím reagovať. Aj keď si to, podla mojho názoru, hlupáci, ktorí v súčasnosti vládnu nielen na Slovensku, ale skoro v celej Európe, myslia, tak Rusko z tejto vojny nevyjde ako poražené. To by musela byť 3.svetová vojna, ale tehdy by prehral celý svet. Nikto v [...]

Názor

26.03.2022

Už je to viacej ako mesiac, čo Rusko vtrhlo na Ukrajinu. Čo sa od tej doby zmenilo? Keď sa na to pozrieme objektivne, tak vlastne nič. Len sa zintenzivnila dávka nenávisti vôči Rusku.A zrychlil sa trend obmedzovaní osobných slobôd človeka, ktorý začal už v dobe pandemie. Pod falošnými zámienkami likvidujú každé médium, ktoré prejaví len štipku nezávislosti, bez toho, [...]

Pokrytectvo, cenzura a klamstvá.

07.03.2022

Opäť pridávam jeden postreh, ktorý som napísal v češtine. Pokrytectví, cenzura a lži, se šíří přes média a za pomoci politiků, všemi státy EU. Ano Rusko zaútočilo na Ukrajinu v rozporu s mezinárodními úmluvami. Je to jasná agrese a měla by se odsoudit. Jen nikomu nevadí, že vlády EU porušují mezinárodní právo také. Je dobře, že se na Ukrajinu posílá [...]

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

hraniciar

o živote :-)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 175569x
Priemerná čítanosť článkov: 4180x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy