Bravó, pán premiér ! – 10

29. decembra 2020, hraniciar, Nezaradené

Dlho som nič k Vám nenapísal, ale ako beží čas, nedá mi to. Ako vždy, prekvapujete svojou genialitou, a priam ukážkovo „zvládate“ boj s Covidom. Veď, ako ste nám tvrdili pred „dobrovolným“ testovaním na Covid, Vianoce vďaka tomu budú slobodné a krásne. No a všetci vidia, ako slobodne môžu všetci chodiť po Slovensku, v obchodoch si môžeme nakúpiť akýkoľvek tovar, reštaurácie praskajú vo švíkoch, na lyžiarskych svahoch sa preháňajú tisíce turistov a hotelieri nevedia, koho skorej ubytovať.

 

Aj ten 17. november sa Vám podaril Na tie protesty prišli, ako vravel Váš minister Naď iba opice, o normálnych ľuďoch ani vidu, ani sluchu. Zaujímalo by ma, ale kde sa zobralo tých niekoľko desiatok tisíc opíc? Toľko ich v našich ZOO nemáme. Ste ich nechal doviezť odniekiaľ ? Alebo to byli naozaj normálni ľudia, ktorí majú dosť tých Vašich šaškární a naozajstnými „opicami“ ste len Vy a tá Vaša soldateska, ktorá si hovorí vláda?

 

Je priam úžasné čítať tie Vaše ufňukané štatusy, ako Vás nik nechápe, všetci sú proti Vám a Vy chcete Slovensku iba dobre.  No milý premiérko, ono to je skorej o tom, že Vy pre Slovensko dobre nechcete, robíte iba veci, ktoré pomáhajú iba Vám a Vašim spriazneným osobám. Samozrejme, že sa to ľuďom nepáči a dávajú Vám to najavo. A Vy ich v tom ešte podporujete tým ako vystupujete. Viete, keď ste ako klaun boli v opozícii, tak to všetci brali, ako dobré divadlo voči Smeru. Bohužiaľ, Vy sa ako klaun chováte aj ako predseda vlády a to už nie je dobré divadlo, ale to už je smutné a trápne konanie, nehodné predstaviteľa štátu.

 

Ale, aby Vám nebolo smutno, že píšem iba o Vás. On celý ten ansámbl zvaný koalícia, je jeden veľký cirkus. je jedno na koho sa pozriete, predseda parlamentu Kollár – kurevník, ktorý zneužíva aj nemocnicu pre svoje sexuálne chúťky, podpredseda Sulík – kšeftár, ktorý vie kuť iba pikle a nejde mu o nič iné, ako upraviť zákony tak, aby mohol čo najviac zbohatnúť, minister Naď – hulvát, ktorý vie len urážať, neunesie kritiku a frustráciu obyčajných ľudí a podáva trestné oznámenia za somariny, hygienik Mikas –   Váš oddaný služobník evidentne, alebo mu bolo niečo prisľúbené? Inak by nemohol bez mihnutia oka porušovať zákony Slovenskej republiky, vydávaním nezákonných vyhlášok. No a samozrejme koaliční poslanci v parlamente – tí  včera jasne ukázali, kde im leží blaho Slovenska.

 

Skoro som zabudol. Priam ste ma dojali Vaším štatusom, kde ste kritizovali poslancov opozície za obštrukcie a vyčítali im ich platy 4500 Eur. Škoda, že ste sa neskritizoval sám, za svoje účinkovanie v parlamente v minulom období. Veď toľko obštrukcií, urážok, blokovaní a iných kuriozitiek v parlamente, ako ste tam robil Vy, asi nebolo v rovnakom období nikde na svete. Zabudli ste na to, ako ste za peniaze daňových poplatníkov(alebo Vám na to dala vreckové Vaša manželka?) lietali ukazovať Počiatkove majetky. A istotne v svojej skromnosti ste zabudli aj na to, že Vaše majetky na Slovensku sú pravdepodobne podstatne väčšie, ako má Počiatek. Zabudli ste na to, že vďaka diletantstvu Vašej vlády a Vašich poslancov, je na Slovensku súčasná situácia. A verte tomu, že predlženie núdzového stavu a akýkoľvek lockdown tejto situácii už nezabráni. Bude len horšie a to vďaka neschopnosti Vašej vlády a Vašich koaličných poslancov.

 

 

Takže ako je už naším zvykom.

Hor sa do boja za lepšie zajtrajšky pán premiér a Mao-Ce-Tung nech je s Vami.