Bravó, pán premiér ! – 6

8. novembra 2020, hraniciar, Nezaradené

Týždeň som neprispieval, ale už mi nedalo. Veď taká turbulentná doba, aká je na našom drahom Slovensku už dlho nebola. A že je Slovensko drahé, vidíme neustále. Veď Slováci za to Vaše šarlatánstvo draho zaplatili, platí a ešte budú platiť. A to, ako ukazuje včerajší prípad z Prešova, aj svojimi životmi.

Pán premiér musím konštatovať, že idete ako tank. A úplne „geniálne“ presadzujete jedinú možnosť ako zachrániť Slovensko. Aj navzdory tým lúzrom a psom, ktorí neprestajne ohovárajú Vaše „skvelé“ rozhodnutia.. Veď ich robíte len pre „dobro“ všetkých Slovákov. Alebo skorej pre dobro svoje a Vám spriaznených ľudí?

Aj keď Vy nám jasne vysvetlíte, že keď sa na tom napakujú, Vám a Vašim koaličným partnerom, spriaznené firmy, to je iba taká náhodička. Veď Vy tvrdo bojujete proti rodinkárstvu, úplatkárstvu a biznisovej mafii.

Len by ma zaujímalo, či ste si všimol, že v parlamente sedí dajaká Pčolinská, manželka nového šéfa SIS, a aj brat tohto SIS-kára. Ten dokonca sedí aj vo Výbore na kontrolu obrany a bezpečnosti ako podpredseda tohto výboru. To vôbec nie je rodinkárstvo, že?

Alebo znáte paní Krištúfkovú? Sedí v parlamente a popritom všetci vedia, že má dieťa s mafiánským bossom Diničom a dlhé roky sa stýkala aj s nejakým Kočnerom. Že neviete, kto to je? No Dinič je ten, ktorý dlhé roky ovládal drogový a výpalnický svet v Bratislave a blízkom okolí, verím tomu, že aj v Trnave. A Kočner, to je ten, kvôli ktorému ste sa aj Vy „úprimne“ rozhorčoval, že máme mafiánsky štát.  Len by som povedal, že teraz máme mafiánský štát naozaj. Veď v ktorej krajine je šéfom parlamentu človek označený aj tajnou službou za mafiána a drogového dealera?

 

No, ale aby som sa vrátil k dnešnej dobe. Máme tu pandémiu, ktorá sa, vďaka Vašim „múdrym“ rozhodnutiam, rieši nespoľahlivým testovaním a  porušovaním ľudských práv, ako na bežiacom páse. Tak ma napadlo, či by nebolo lepšie, keby ste sa Vy, Naď, Krajčí a hlavný hygienik Mikas nezišli a nehodili si mincou. malo by to väčšiu úspešnosť, ako testovanie antigenovými testami, ktoré dodala Vaša firmička, pardon Vy ste iba kamaráti s majiteľom, a nemá to nič spoločné s protekciou a úplatkárstvom.

Mimochodom, keď ste prezentovali výsledky z prvého testovania, hovorili ste o úspechu ako ľudia boli zodpovední a išli sa vo veľkom dobrovoľne testovať. Ehm dlho som nepočul takúto stand-up comedy show. Vy hovoríte nanútení pod hrozbou sankcií dobrovolným? Já tomu hovorím povinnosť. Ale tak evidentne chcete v rámci Vášho ozdravného programu Slovenska zmeniť aj významový slovník jazyka slovenského. Veď aj tento týždeň zatknutí vysokí predstavitelia policie už sú, podla Vás a Vás podporujúcich denníkov, vinní a majú ísť na dlhé roky do väzenia. Čo na tom, že existuje prezumpcia neviny a na všetkých, až do právoplatného odsúdenia, sa má pozerať ako na nevinných. Vy ste zaviedol na Slovensku nový systém. „prezumpcia viny“. Viete, kde takýto systém fungoval v minulosti? V socialistickom Rumunsku za doby vlády Ceaușesca.

 

K tým výsledkom testovania ešte jedna poznámočka. Niektoré samosprávy sa búria, že im nesedia Vami prezentované výsledky s ich paralelným sčítaním, rádovo ide o desiatky až stovky ľudí. Nebude i Vami prezentované číslo nadsadené? Viete, aby ste zakryli, že išlo o totálny neúspech. Nasvedčuje tomu, aj systém pri druhom kole. Odborníci Vám hovorili o testovaní okresov nad 1,5% zistených pozitívnych prípadoch (no zistených, ja by som to nazval skorej náhodne objavených), Vy ste sa rozhodol testovat okresy nad 0,7%. Že by reálne číslo testovaných bolo predsa len o niečo nižšie? Keď vezmem do úvahy percento, ktoré uvádzali odborníci ako hranicu na testovanie, tak voči Vami danému percentu predpokladám, že v realite sa  dostavilo k testovaniu tak 2,5 až 3 milióny ľudí.Preto aj všetky hárky zabavila armáda a odviezla neznámo kam, aby ste mohli s číslami manipulovať ako uznáte za vhodné.

 

Takže ako je naším zvykom.

 

Hor sa do boja za lepšie zajtrajšky pán premiér a Mao-Ce-Tung nech je s Vami a tento týždeň aj Ceaușescu.

 

P.S.:  Ešte jedna taká nepodstatná maličkosť. Ako to vidíte s ľuďmi nad 65 rokov? Já len, že na testy nemuseli, ale teraz radšej idú, aby sa vôbec mohli dostat k svojim dôchodkom, ktoré im prišli na poštu. Alebo to je Váš další „geniálný“ plán, tentoraz na omladenie Slovenska? Zo stresu bez peňazí, prípadne pri státí vo fronte na testovanie v tejto zime ta úmrtnosť seniorov podstatne stúpne, že?