Bravó, pán premiér ! – 4

1. novembra 2020, hraniciar, Nezaradené

Skvelé pán premiér, tak ste to naozaj tým neprajníkom ukazal. Na testy za včerajšok prišlo viacej ako 2,5 milióna „nadšených“ ľudí. Dojalo ma k plači, ako ste sa ospravedlnil ľuďom za násilie, ktorého ste sa dopustil voči nim. Len potom nechápem, prečo sa prijímá v tejto dobe „antikomunistický zákon“, veď aj komunisti (SDL) sa ospravedlnili za násilie pred rokom 89. Alebo nebodaj chcete prijmúť po čase „Anti-Matovičov zákon“?

A ako vravíte Vy a Vaše vlezdoprdelky, pardon, Vaši ministri. Všetci prišli pretože sú zodpovední a vedia, že pre vyššie dobro sa musia obetovať.

Čo na tom že vyššie dobro nie je zdravie obyvateľstva, ale len Vaše a Sulíkove kšefty s Vami spriaznenou firmičkou, ktorá má všade, kde sa pozriete dlhy.

Čo na tom, že aj Úrad na ochranu osobných údajov sa postavil proti Vám. Sú to proste neprajníci, ktorí nevedi kde je sever a Vy im ešte ukážete, kto je pánom na hrade, pardón na Slovensku.

Čo na tom, že tie testy, ako sa ukazuje, sú o ničom. Veď máte zarobené a môžete veselo ísť nakupovat darčeky. Ja viem, že nie tu na Slovensku, Pretože aj tak bude v decembri totálny lockdown a všetko bude zatvorené. Vy si pekne vybehnete do Rakúska, alebo do Čiech. Veď ako premiér musíte chodit na medzištátne návštevy, no nie?

Pán premiér už sa teším na to, ako to opäť všetkým ukážete na ďalšej tlačovke, až budete vysvetlovať, vysoký nárast pozitvných koncom novembra. Verím, že za to budú môcť ako vždy tí nezodpovední občania, ktorí nedodržovali Vaše rady, aj keď Vy tvrdíte, že negatívnym testom si ľudia kúpili slobodu. Za nárast budú môcť lekári, veď oni Vám neustále  hádžu pod nohy polena poukazovaním na nezmyselnosť Vami prijímaných opatrení. A ako som sa dočítal, tak za to budú môcť aj samosprávy, kde nevládnu Vaši oddaní lokaji. Veď tie sa chcú vzoprieť Vašim úžasným myšlienkam a nápadom.

 

Pán premiér, veď my ten Covid porazíme. Len si nie som istý, či to bude vďaka tomu, že ste premiér, alebo napriek tomu, že ste premiér.

 

A ako už je u mňa zvykom.

 

Takže hor sa do boja za lepšie zajtrajšky pán premiér a Mao-Ce-Tung nech je s Vami.

, .