Demokracia = vláda ľudu. . . . . Nenechajte sa vysmiať.

16. augusta 2013, hraniciar, Nezaradené

Tiež Vás neustále presviedčajú, že súčasná demokracia je ten najlepší politický systém pre ľudí, čo svet vymyslel? A  radi citujú osobnosti ..napr. Winstona Churchilla. A co keď to je trošku inak?

Trebárs takto:

Demokracia v realite súčasného sveta slušných ľudí obmedzuje a neslušným dáva možnosť, prejavovať svoju neurvalosť. nemá ľudské hodnoty a preto je v to skutočnosti iba zjavná, alebo majstrovsky kamuflovaná totalita. Ľudia zatiaľ nedokážu žiť v spoločnosti, kde sú za všetko zodpovední, kde všetko, čo sa robí v ich dedine, meste rovnako ako vo svete, je ich starostí, a kvôli tomu s nimi tí hore dokážu majstrovsky manipulovať. Ľudia si neuvedomujú, že demagógia čiže schopnosť manipulovať ľudmi vznikla v demokracii a nie v iných režimoch. Stačí si pozrieť, ako média šikovne odvádzajú celé národy od skutočných problémov a do popredia dávajú malichernosti a tvrdia o nich, že sú to tie najdôležitejšie veci pre bežného človeka. Ale zaujímavé, že naozaj každá v tom momente najdôležitejšia vec,stratí o týždeň na dôležitosti, pretože sa objaví niečo akože dôležitejšie / napr. Bartošová a po nej vražda v Egypte 🙂 / . A pozriete sa okolo seba a vidíte, že sa im pomaly začína dariť, odvádzať ľudí od problémov, ktoré je treba naozaj riešiť a zatláčať ich do osamelosti jednotlivca, ktorý sa uzatvorí pred svetom v svojej ochrannej klietke bytu, alebo domu.

Tvrdia Vám, že máte slobodu rozhodovania. Nemáte.  pardon, väčšina ľudí nemá. Tá väčšina, ktorá každý deň vstáva do roboty a dúfa, že firma ešte funguje, že dostane peniaze aj keď oneskorene. Tá väčšina, ktorá prepočítava každý cent, len aby vyšla do ďalšej výplaty. Spravili z Vás otrokov, ktorí radšej sklopia zrak a poslúchnu na slovo ako im „pán“ prikáže, pretože nič iné vám neostáva, na vaše miesto je ďalších 20 čakateľov, ktorí budú robiť ešte aj za nižšiu mzdu.

Je treba sa zobudiť a zmeniť to, nečakať, že to niekto zmení za nás. Nie nezmení, práve to sa vám snažia vsugerovať tí hore, že oni to dokážu. Musíte sa naučiť žiť. Musíte sa naučiť, že veci sa nesmú nechať v rukách profesionálnych politikov, pretože to môžu byť zlodeji, gauneri, dobrodruhovia, hrdlorezovia, karieristi a kšeftári zo životy celých národov.

Ľudia, mali by ste sa už  zobudiť, nech tu naozaj zavládne vláda ľudu.