Maličkosti?…

16. februára 2011, hraniciar, Nezaradené

Máme február,vonku nám cez den krásne mrzne. Človeku sa ani do tej zimy nechce, ale povinnosti volajú, tak vybieham von. Sú tri mesiace po komunálnych voľbách, a pretože moje kroky vedú okolo úradnej tabule miestneho úradu v Petržalke, nuž hovorím si “ pozriem sa co nového nám naši úradnící pripravili.“ Na prvý pohľad to vyzerá, že sa snažia a naozaj sú tam čerstvé informácie. …..pokiaľ neprejdem k poslednej tabuli.

A iba pozerám, že niekedy sa asi aj čas zastaví. Z poslednej tabule, kde sú vystavení naši volení zastupcovia, sa na mna ako starosta Petržalky usmieva pán Ftáčnik. A samozrejme starí zastupcovia starostu a zoskupenie poslancov, ktoré vládlo Petržalke posledné 4 roky. Takže ľudia, ktorí nemajú možnosť sa pripojiť, alebo neovládajú internet, vôbec nevedia, kto je teraz zodpovedný za chod Petržalky.

A teraz u mna nastala dilema, má pán Bajan a jeho podriadení toľko roboty, že na takúto „maličkosť“ jednodúcho zabudli, alebo opäť platí klasické porekadlo: „Voľby skončili, zabudnite na sľuby co sme Vám dali.“ ? …..