Založ si blog

Elfovia? NIE! Len trollovia, ktorí obhajujú jediný „správný“ názor.

Tak sa nám v internetovom svete objavila nová skupina prispievatelov. Hovoria si „elfovia“ a vravia, že ochraňujú demokratický svet pred dezinformáciami.

 

Ked sa  pozriete na ich „obhajovanie“ trochu bližšie, zistíte, že o žiadných obhajcov pravdivých informácií nejde. len slepo opakujú to, čo denodenne vysielajú, alebo tisknú verejnoprávné média, mainstreamové média a organizácie, ktoré sú napojené na tie „správne“ inštitúcie. A v prípade, že máte svoj vlastný názor a zverejníte ho, v okamihu sa na Vás vrhnú ako hladné kobylky a snažia sa Vás zmiest pod zem. Ste označený za trolla, za rusofila, za zrádcu demokratických hodnôt, za islamofoba, rasistu a bohvie čo ešte. Pokial sa dá,, nahlásia Vás a snažia sa o zablokovanie Vašich účtov, nech ich máte kdekolvek.

Niečo také, ako je pluralita názorov neznajú, To, že demokracia je založená práve na tomto princípe, je pre nich neznámy pojem. Pre nich je demokracia iba to, že každý by mal prijat ten ich jediný „správny“ názor. Ked iho nepríjmete, stávate sa nepriatelom.

Čo mi to len pripomína???

 

No a teraz trochu k pojmenovaniu „Elfovia“. Evidentne chlapci a dievčata, ktorí založili toto hnutie, resp. organizátori, ktorí zneužili mladých ludí k tejto propagande, sa inšpirovali Tolkienom a jeho ságou o prstenu. Elfovia, zde boli spravodliví, pravdovravní atd. Prosto vzor dokonalosti.

Len máme jeden maličký problém, existujú aj ságy, kde elfovia, nie sú tí dobrí, ale je to najvačšie zlo, aké sa môže vyskytovat, zlí, pokrytečtí, zákerní. Ludí, berú ako lovnú zver, prípadne ako otrokov, a pokial ludia neplnia ich príkazy a neslúžia podla ich názorov, tak sú nemilosrdne likvidovaní.

A ako vidím konanie týchto internetových elfov, tak ich chovanie  a činnost sa skorej približuje k tejto druhej sorte elfov, prenesene k Tolkienovej sorte trollov.

 

Rusko-ukrajinská vojna, vojna, v ktorej poraženým bude Európa a bežní ludia.

17.04.2022

Nedalo mi to, ale keď čítam tie sprostosti, ktoré plodí naše média, keď poslúcham reči našich politikov, tak musím reagovať. Aj keď si to, podla mojho názoru, hlupáci, ktorí v súčasnosti vládnu nielen na Slovensku, ale skoro v celej Európe, myslia, tak Rusko z tejto vojny nevyjde ako poražené. To by musela byť 3.svetová vojna, ale tehdy by prehral celý svet. Nikto v [...]

Názor

26.03.2022

Už je to viacej ako mesiac, čo Rusko vtrhlo na Ukrajinu. Čo sa od tej doby zmenilo? Keď sa na to pozrieme objektivne, tak vlastne nič. Len sa zintenzivnila dávka nenávisti vôči Rusku.A zrychlil sa trend obmedzovaní osobných slobôd človeka, ktorý začal už v dobe pandemie. Pod falošnými zámienkami likvidujú každé médium, ktoré prejaví len štipku nezávislosti, bez toho, [...]

Pokrytectvo, cenzura a klamstvá.

07.03.2022

Opäť pridávam jeden postreh, ktorý som napísal v češtine. Pokrytectví, cenzura a lži, se šíří přes média a za pomoci politiků, všemi státy EU. Ano Rusko zaútočilo na Ukrajinu v rozporu s mezinárodními úmluvami. Je to jasná agrese a měla by se odsoudit. Jen nikomu nevadí, že vlády EU porušují mezinárodní právo také. Je dobře, že se na Ukrajinu posílá [...]

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

hraniciar

o živote :-)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 175239x
Priemerná čítanosť článkov: 4172x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy