Založ si blog

Demokracia = vláda ľudu. . . . . Nenechajte sa vysmiať.

Tiež Vás neustále presviedčajú, že súčasná demokracia je ten najlepší politický systém pre ľudí, čo svet vymyslel? A  radi citujú osobnosti ..napr. Winstona Churchilla. A co keď to je trošku inak?

Trebárs takto:

Demokracia v realite súčasného sveta slušných ľudí obmedzuje a neslušným dáva možnosť, prejavovať svoju neurvalosť. nemá ľudské hodnoty a preto je v to skutočnosti iba zjavná, alebo majstrovsky kamuflovaná totalita. Ľudia zatiaľ nedokážu žiť v spoločnosti, kde sú za všetko zodpovední, kde všetko, čo sa robí v ich dedine, meste rovnako ako vo svete, je ich starostí, a kvôli tomu s nimi tí hore dokážu majstrovsky manipulovať. Ľudia si neuvedomujú, že demagógia čiže schopnosť manipulovať ľudmi vznikla v demokracii a nie v iných režimoch. Stačí si pozrieť, ako média šikovne odvádzajú celé národy od skutočných problémov a do popredia dávajú malichernosti a tvrdia o nich, že sú to tie najdôležitejšie veci pre bežného človeka. Ale zaujímavé, že naozaj každá v tom momente najdôležitejšia vec,stratí o týždeň na dôležitosti, pretože sa objaví niečo akože dôležitejšie / napr. Bartošová a po nej vražda v Egypte 🙂 / . A pozriete sa okolo seba a vidíte, že sa im pomaly začína dariť, odvádzať ľudí od problémov, ktoré je treba naozaj riešiť a zatláčať ich do osamelosti jednotlivca, ktorý sa uzatvorí pred svetom v svojej ochrannej klietke bytu, alebo domu.

Tvrdia Vám, že máte slobodu rozhodovania. Nemáte.  pardon, väčšina ľudí nemá. Tá väčšina, ktorá každý deň vstáva do roboty a dúfa, že firma ešte funguje, že dostane peniaze aj keď oneskorene. Tá väčšina, ktorá prepočítava každý cent, len aby vyšla do ďalšej výplaty. Spravili z Vás otrokov, ktorí radšej sklopia zrak a poslúchnu na slovo ako im „pán“ prikáže, pretože nič iné vám neostáva, na vaše miesto je ďalších 20 čakateľov, ktorí budú robiť ešte aj za nižšiu mzdu.

Je treba sa zobudiť a zmeniť to, nečakať, že to niekto zmení za nás. Nie nezmení, práve to sa vám snažia vsugerovať tí hore, že oni to dokážu. Musíte sa naučiť žiť. Musíte sa naučiť, že veci sa nesmú nechať v rukách profesionálnych politikov, pretože to môžu byť zlodeji, gauneri, dobrodruhovia, hrdlorezovia, karieristi a kšeftári zo životy celých národov.

Ľudia, mali by ste sa už  zobudiť, nech tu naozaj zavládne vláda ľudu.

 

 

 

 

 

 

Rusko-ukrajinská vojna, vojna, v ktorej poraženým bude Európa a bežní ludia.

17.04.2022

Nedalo mi to, ale keď čítam tie sprostosti, ktoré plodí naše média, keď poslúcham reči našich politikov, tak musím reagovať. Aj keď si to, podla mojho názoru, hlupáci, ktorí v súčasnosti vládnu nielen na Slovensku, ale skoro v celej Európe, myslia, tak Rusko z tejto vojny nevyjde ako poražené. To by musela byť 3.svetová vojna, ale tehdy by prehral celý svet. Nikto v [...]

Názor

26.03.2022

Už je to viacej ako mesiac, čo Rusko vtrhlo na Ukrajinu. Čo sa od tej doby zmenilo? Keď sa na to pozrieme objektivne, tak vlastne nič. Len sa zintenzivnila dávka nenávisti vôči Rusku.A zrychlil sa trend obmedzovaní osobných slobôd človeka, ktorý začal už v dobe pandemie. Pod falošnými zámienkami likvidujú každé médium, ktoré prejaví len štipku nezávislosti, bez toho, [...]

Pokrytectvo, cenzura a klamstvá.

07.03.2022

Opäť pridávam jeden postreh, ktorý som napísal v češtine. Pokrytectví, cenzura a lži, se šíří přes média a za pomoci politiků, všemi státy EU. Ano Rusko zaútočilo na Ukrajinu v rozporu s mezinárodními úmluvami. Je to jasná agrese a měla by se odsoudit. Jen nikomu nevadí, že vlády EU porušují mezinárodní právo také. Je dobře, že se na Ukrajinu posílá [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

hraniciar

o živote :-)

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 175488x
Priemerná čítanosť článkov: 4178x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy